Pages

Thursday, November 3, 2011

say cheese~~~~


at last, dapat jugak capture gambar faheem tengah sengeh lebar and macam2 expression lagi. hehe. actually banyak je. tapi kita tunjuk 3 ni je lah. 

comel tak??

macam mak dia tak?? 

hehe..

tak sabar actually nak tunggu esok. esok saya, hubby and faheem akan balik ke kelantan untuk sambut raya haji together. last balik ketereh is in last december~! wah. almost a year tak jejak kaki sana. huhu. hopefully selamat sampai sana. n enjoy all of the daging`~ eh. orang lepas pantang leh makan daging dengan hovernya ke?? hm...

then, on 10th november ni, kami akan pulang ke KL/USJ balik. for faheem's next paed appointment. harap anak mama ni kuat la untuk menerima next injection. tak nanges kuat sangat and tak demam after getting the shots. and also for ain suffian's wedding, who is my ex roommate masa sambung master dulu. tak pat g reception diorang, so dapat pegi akad nikah je. what to do. kerteh tak cuti ahad. -susahnya bila weekend tak sama huhu-

disember bakal menjelang. ada idea menarik untuk direalisasikan for hubby's birthday n our 1 year anniversary. wah~! dah nak setahun saya bergelar isteri orang kaaan. -owwh. scary sungguh masa ni-  harap-harap menjadi lah sume yang di rancang. hehe.

2 comments:

♥ nana i am ♥ said...

alololo handsome boy faheem :) sengeh noty gamba yang first tu kak syai..hehe.suka sangat baby boy pakai merah.hot! ^_^

syaima' said...

Hehe, thank u nana. ;) akak suka gambar tengah tu.