Pages

Tuesday, September 15, 2009

sexy kah sy? :P


terkejut bila cik ain, rumet ku yg tersayang memberitahu saya bahawa cik wana telah memberi saya "Award Sexy"~ sila refer di sini. http://xsoulkingdom.blogspot.com/

kelakar pun ada. tak sangka ada org ingat saya bila perkataan sexy ini d sebut. ngeh2. thank u wana. er. hm, patut ke saya berterima kasih bila org anggap sy sexy? haha. i hope wana maksudkan sexy in a good way la~ :P tp ada ke sexy in a good way? mcm ada. ke saya sorang je rasa macam tu? aa. biar lah.

chows~

p/s: x sabar nye nk balik ke umah esok~! korg2 yang masih perlu berada di UTP jangan jelesh yep`? ehe


5 comments:

Charlz said...

sexy in a good way ofcz la ade.. tp sexy in a bad way i xtau pon XP hik3

John Emmanuel Edmund said...

sexy?? haha.. can kot..

syaima' said...

charles: ada jek in a bad way. haha ye la. sume benda dlm dunia ni kan ada bad n good nye. pro n con nye. kan kan?

john: sexy kot? kot? :P u jelesh`~

John Emmanuel Edmund said...

Syai I nk jeles bt ape?? No point kot.. hahaha..

syaima' said...

well. mana la i taw. haha only god knows wats inside ur head. :P