Pages

Wednesday, August 25, 2010

Fatisha Mushroom Garden Cafe

kalau anda ke kemaman, jangan lupa singgah makan-makan di Fatisha Mushroom Garden Cafe.


this restaurant is located at this address

Lot 4594, Kg. Pengkalan Pandan Luar
Cukai, Terengganu
(017) 899-5189

sedap sangat makanan dia. i have tried their lamb chop. superb. syamim and abdul sure gonna love this. and juadah berbuka puasa di sediakan ala buffet. lotsa of food variety. ada salad. macam-macam jenis salad okay. buah-buahan. kuih muih. sup mushroom. ha. ni special. sebab mushroom diorang tanam sendiri kat belakang restoran tu. n then ada lauk pauk melayu. mee kari. bubur. kuih raya. aneka sambal termasuklah tempoyak. n western food~! ehehe. such as spagetti. chicken chop. ayam panggang. huish. sedap lah sume. pendek kata. berbaloi2 RM38 yang anda spent untuk buffet puasa ini.

suasana dia selesa dan menarik. decoration dia cantik~! atap gunakan daun -apantah-.

and paling best sekali is free flow of drinks. bermakna, charge akan di kira based on jumlah cawan yang anda ambil je. so, nak minum bergelen-gelen air pun silalah wey. :P

for those yang tak biasa dengan kemaman, sure sesat barat. hehe. so call la for direction from its owner. senang sket. sangat pendalaman kawasan perumahan. u'll never expect that there will be a very nice place to and hang out in there.

so, housemates and muggles. jom ke kerteh. nanti i bawak u ols. :) u'll never regret it. confirm 100%.

for more info, visit la diorang at their facebook. :)

enjoy the pictures below. all of this pictures are taken from their facebook page.

Fatisha Mushroom Garden Cafe

suasana pada malam hari. sesuai kot for a special dinner with your love ones. :D

sedap-sedap.

sempena ramadhan.

really heart this. sedap~ :)

one of its nice deco.

aneka sambal dan spageti.

abg mushroom tu cakap ni spot untuk couple-couple selalunya. :P

so what do you think? best kan?? hik hik. till then, take care. mwahs~

2 comments:

Ctmy said...

bestnya!!!! terus berbunyi2 perut ni ha. hehe. bila nk pat g mkn sana nih? -_-"

syaima' said...

meh la kerteh :)