Pages

Saturday, August 21, 2010

tudung nikah + reception gue

sangat jatuh cinta dengan tudung dari koleksi vispera ini.

but now i am still considering..

considering the cost involved, design of tudung that is suitable for my face and dress, dress yang tak tahu macam mana rupa lagi. aih.

apa-apa pun, i love below styles. rasa-rasa sesuai tak dengan saya? hehe

ala-ala minah arab gitu. more info you can view it here http://koleksivispera.blogspot.com/2010/05/tudung-nikah-gaya-arab.html

gorgeous kan? urgh, really heart this style. more info you can view it here http://koleksivispera.blogspot.com/2010/03/vispera-esplendido_16.html

i just want to look different on my wedding day. lari dari gaya tudung biasa iaitu tudung ariani or yang ada awning. 

but ye la. still considering. and considering.

susahnya bila jarak dan kos menjadi faktor. hehe

tapi takpe lah. banyak lagi masa kan? hehe -penyedap hati sendiri-

3 comments:

mye said...

bebb!!!i like this! gorjes laaa~~ especially on u! plz pakai ni ok? :P

klau ur still considering gi la try dulu ke? then baru u decide..

but seriously canteqqq!!

syaima' said...

tu la. cantik kan??? hehe. tapi i nak kena tunggu dress i dlu. senang nak order tudung mcm mana~ well.. i'll c how la. ada jodoh dengan tudung ni. ada la tu. apa kata u yang pakai tudung cam gini. kos sure tak menjadi penghalang kan~~

~zaira~ said...

i dah call pn vispera price tudung ni lebih kurang dekat rm400 la...huhuhu...
mmg dasat ler..
mula2 i plan nk gni gak...
tp memandangkan kos tu..hehehe...