Pages

Monday, March 14, 2011

i am officially a penanam anggur

yep. now, i am officially a penanam anggur yang berjaya. :) u know why la kan? yang tataw tu, hm. anggap-anggap tahu je la kenapa saya decide utk jadi fulltime housewife buat sementara waktu ni.

its been 5 days already.

please pray for me. so that i can find what i want to do in life. which can make me really happy and passionate in doing. quick~ hehe

guys, any idea on what can i do now? lecturing? tutoring? learn how to become a successful "tukang jahit"? :P or do some business online? bila banyak option pun, jadi masalah kan? lagi-lagi bila taktaw apa yang diri ini mahu actually in life. huhu.

and also, pray for me and the baby inside my womb. hopes he/she continues to be jumping and kicking actively as we last saw you in KSH. :) please continue to be healthy as it is ya baby. :) and also, hopes that i wont gain so much weight. as now i already gained 3 kg :0. and lilitan pinggang pun dah makin bertambah dengan maha dasyatnya. ngaha... apa-apa pun,  owh i still cant wait for September to come. a new journey for me as a mother will begin during that month insyaAllah. sure it'll be interesting.

p/s: agak rimas dengan soalan-soalan macam, so apa plan sekarang? dah ada kerja? lepas ni nak buat apa? and macam-macam lagi versi soalan yang mempunyai maksud yang hampir serupa. but i guess, its normal. ye la. nak tanya soalan apa lagi kan?? anggap saje mereka care. :)

2 comments:

Charles T said...

i care!! :) take care of my anakbuah yer, makan byk2 mende berkhasiat so that nnt dia keluar gemuk2 :P

syaima' said...

hehe. thanks uncle to be charles. :)

i will try to rajinkan diri untuk masak and makan benda-benda yang berkhasiat.