Pages

Wednesday, December 9, 2009

PIPE (day 9)


hari ini..

semua orang macam sangat gloomy, down, ngantuk, letih n bosan.. maybe sebab community service tu semalam.. huhu

so kelas hari ni sangat la passive..

dah la today's activities was like so dull..

hanya talk2.. present2.. talk2.. present2 lagi..

nasib baik ada poco-poco di tengah-tengah nye.. n thank god it was not me again who have to lead this poco-poco.. :P

malam, makan n then KAROK again`~ :P

N esok ada MEGA CHALLENGE.. i hope it will be interesting..

sebab dah mula rasa bosan balik neh.. nguu..

p/s: malu dengan diri sendiri sebab tak tahu buat montaj even tho im from ICT background.. nguu malu je dengan mr alias bila dia request tadi..

3 comments:

Charlz said...

btw, alias tu actor tau... he acted in a series with jehan miskin.. tny dia tgk. hahaha who's ur other faci? :P

syaima' said...

i dah tanya n i already got the answer. i was so suprised ok`~!

naj said...

kak syaima ke ni?? still remember me? najwa nazeri, ex-mrsm terendak. pergh, tgh stalk blog nak tgk psl PIPE, x sangka ini blog akak :PPPP