Pages

Sunday, October 10, 2010

saya sedar banyak..

aidilfitri yang lepas banyak buat saya sedar.. antaranya ialah..

1. saya sedar yang kita akan sungguh kepenatan okay! when you're driving during festive seasons~! especially when your destination and kampung is in KELANTAN. tak pernah rasa nya selama hidup 23 tahun ni, drive more than 12 hours non stop. sekarang baru sedar dan insaf betapa besar nya pengorbanan dan jasa abah yang selama ni telah membawa kami sume beraya di kampung saban tahun. huhu.

2. saya sedar bahawa tak semua orang mampu buat dan merealisasikan apa yang mereka mahu di hari perkahwinan mereka. sedar yang diri ini harus bersyukur dengan apa yang ada. better tengok pada mereka yang kurang dari kita, dari mereka yang serba lebih dari kita. kalau tidak, sampai mati akan ada rasa tak cukup dan tak puas. -positif2-

dan.. hm apa lagi ek? ni lah akibatnya postpone lama sangat tulis post.. nanti lah bila dah ingat saya update balik. hehe.

so busy with work and also my wedding preparation. huhu. 2 months more to go. chaiyo`!!

2 comments:

n.h.m.s said...

sangat suka& agree yg no 2 itu.anyway,congrats and good luck for ur wedding!enjoy ur day!!~~

syaima' said...

ur welcome. if blk malaysia dec ni. bg tahu k. boleh attend skali my wedding. :)