Pages

Sunday, November 8, 2009

diet anganku musnah sudah


konon nya.
saya nak berazam, eh bukan. bercita-cita untuk berdiet.
diet?
knapa nak diet?
u dah kurus la.
u dah slim la
bla bla.
no. kenyataan nya saya tak.
nampak jek gtu. tapi tak.
kan my babes?
so. saya tetap nak diet gak.

plan diet saya ialah:
breakfast n lunch sahaja, dinner skip. no nasi malam malam okay.

n pada malam pertama plan diet ku itu.
iaitu pada jumaat malam.
inilah menu dinner ku.


ha. sihat kan? sebiji tomato dan segelas susu anlene.

namun....
sume ini hanya sementara.
kenapa?
sebab diri sendiri tidak kuat untuk melawan nafsu makan sendiri.

kawan-kawan saya tak bersalah langsung dalam hal ni.
diorang hanya ajak saya pergi lepak-lepak di mapley saje.
saya yang gedik-gedik, ngada-ngada g order maggi goreng, siap dengan telur mata lagi, beserta air barli suam.
owh.
kawan-kawan saya tak suruh saya order benda-benda tu pun.
saya dengan sendiri nya mahu.

aaaaa.
benci`~

dan esok nya.
saya rosakkan lagi diet saya.
breakfast n lunch memang tak skip lah.
malam nye.
saya dan one of my babes, saa went to dinner at sushi king.
n paling best.
saa belanja~!!
n there you go my diet plan.
bye bye.huhu
even tho i have to say bye bye.
i tak menyesal. haha
we had a great time hanging out together kan saa?
tq tq tq.
n the muvi "pisau cukur".
i'll say not bad~ sebab saya suka gol n gincu. enjoy saje~

well. just let the pictures do the talking la ye.

saya dan saa dah boleh makan sushi dengan wasabi tau. tapi ciput je la. tak mampu nak makan dengan ekstrim nya macam sesetengah orang tu.

banyak tak? banyak tak? banyak tak? :P

us with saa's favourite sushi

sorry saa. blur la plak.

ramai sangat orang. lapar sangat semalam, tu yang tak kesah sampai sanggup duk depan-depan entrance n sebelah kaunter. dah la banyak makan. hehe.

comel kan? hehe. nanti saya kawen saya nk dayang dayang saya pakai cani. leh tak? hehe

ni saya n saa je makan. banyak kan? abang sushi king tu pun kagum n siap perli perli kami lagi.

saa suka topi ni. katanya. sesuai pakai dengan tudung dia. :)

antara hasil window shoping kami. :P

saa teruja dengan barang barang comel

n petang ini?
rosak lagi plan diet ku.
jap g saya dan rakan rakan akan pergi makan durian n rambutan.
di kebun buah keluarga angkat oyen.
doakan moga saya tidak terlalu mengikut nafsu.
huhu
tapi macam takpe je kan?
sebab buah je.
buah kan bagus untuk kesihatan,
ehehe

tapi apa apa pun.
saya mahu diet jugak`!!
saya mahu kurus kembali seperti di zaman foundation dulu.

jadi.
isnin ni jom diet dengan saya?
:P

till then. cheers.
salam.

3 comments:

mashimarossa said...

Go go diet~`

*bukan sokong neh..sebenarnyer suruh pergilah pergilah diet*

ha ha ha

Best kan kite dating smalam XD

makan tak hengat~` *itulah tanda orang jiwa serabut ha ha*

yup pisau cukur
oh my LV, oh my prada, oh my dior, oh my Jimmy Choo~~
So kelakar..
I love it so strong~
ha ha ha
se-wel~`

and today,..
bukan setakat buah je makan..
laksa penang lah..rendang ayam lah..sume pon makan x hengat jugak..
ke laut trus lah diet~

Go go diet~`

mye said...

beb, i hanya mampu gelak!
hahahahahahahaha!!
sebab ape?
we are in the same boat!
hahahahahahahaha!!

camne nak buat niii....
teruk i kene gelak dgn anep tuu.. huuuu...

tapi i always say this to myself,

xpe, byk lagi masa.. XD

mari2 diet~

syaima' said...

haha. okay. sangat terhibur baca comment korg berdua. tq tq for the support. er. support kah itu? haha. positif ajek. jom2 diet jom`!