Pages

Thursday, November 19, 2009

goodbye UTP.


hidup saya di UTP selama hampir 5 tahun telah banyak mengajar saya erti kehidupan. persahabatan. manis pahit suka duka. semua lah. yang penting, semua ni perlu untuk membentuk diri yang lebih baik dan matang di kemudian hari. kan?

bila tengok academic building. sedih. sebak.

bila tengok IRC, sedih. sebak.

bila tengok v5k, sedih. sebak.

urgh. i hate this feeling.

thinking on all of the memories that i had here. my time in UTP was one of the best time in my life.

huhu.

n i hope. my life ahead with new surroundings will be just fine and maybe better. ameen.

n dis is some [some okay. byk ag sebenarnye...] of my fav pictures during my 5 wonderful years here in UTP.

































sekarang ni, baru saya dapat merasa erti sedih dan berat hati untuk meninggalkan UTP. dulu masa nak grad, langsung takde perasaan macam ni. maybe sebab taw akan sambung masters di sini lg? hm. mungkin.

btw kawan-kawan, its been officially confirmed that

i will be leaving UTP soon for work. yes. WORK.

saya akan memulakan PIPE saya pada 1 Disember 2009 ini.

dan saya akan memulakan dunia kerja saya 2 minggu ++ selepas itu di PPT, Kerteh insyallah. jika tiada aral melintang. doakan medical check up saya berjalan dengan lancar nya.

aaa. berdebar okay. and at the same time happy, sedih dan excited.

n how about my masters? insyallah i will not giving it up. my plan is to postpone it for one semester and continue it as a partime student.

doakan saya berjaya yep?

p.s: aa. serabut. cane nk cr umah, settle kan hal dgn utp, dgn pet, urgh. wish me luck on dis.

6 comments:

mashimarossa said...

Yes, I am always wishing u all the best Syaima'~`

Nanti i will come for sleep over di Kerteh~

syaima' said...

mari mari mari saa~

u r most welcome. :)

HambaAllah Yang Memakmurkan said...

semoga terus sukses insyaAllah~

Ayub.skod.mg said...

meh kerteh meh

izza` said...

saya suka post ini sbb agak 90% gamba2 posted ade sy. mwahahaha.

what does this mean babe? :)

syaima' said...

hamba Allah yg memakmurkan: tq tq

abg ayub: oo abg ayub kat kerteh gak ek?

izza: haha.ces suka sbb ada byk gmbr dia? ish ish. apa maksudnye?? ehehe. lu pikir la sendiri. cyg izza~